samedi 20 février 2016

Cuisine Balinaise - Balinese Cooking



Balinese Cokking




Balinese cooking is the cooking of the Balinese and the volcanic island of Bali. It uses a rich variety of spices, vegetables, meat and fish. Variant of Indonesian cooking, she mixes indigenous elements and influences from the rest of Indonesia, China and India. The étanthindous inhabitants, culinary traditions are relatively distinct from the rest of Indonesia.

Rice is a central, main ingredient, and is served with vegetables, meat and seafood. The pork, chicken, fruits, vegetables and seafood are widely used. However, like all Hindus, the beef is never or rarely consumed.

Bali is a popular tourist destination, and the island has a large number of kitchens schools. Also found on the island of many western-style restaurants.

*********************************************************************************

La cuisine Balinaise est la cuisine des Balinais et de l'île volcanique de Bali. Elle utilise une riche variété d'épices, de légumes, de viandes et de poissons. Variante de la Cuisine indonésienne, elle mélange éléments indigènes et des influences du reste de l'Indonésie, de Chine et d'Inde. Les habitants étanthindous, les traditions culinaires sont relativement distinctes du reste de l'Indonésie.
Le riz est un ingrédient central et principal, et est accompagné de légumes, de viande et de produits de la mer. Le porc, le poulet, les fruits, légumes et produits de la mer sont très utilisés. Cependant, comme chez tous les hindous, le bœuf n'est jamais ou très rarement consommé.
Bali est une destination touristique populaire, et l'île comprend un grand nombre d'écoles de cuisines. On trouve également sur l'île de nombreux restaurants de type occidentaux.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Translate